Type the keyword and hit enter

Close

Miért érdemes design radiátort választani a hagyományos helyett?

By : Hoffmann Boglárka 0 Comments
06 szept VULCANO

Új helység tervezéskor vagy a meglévő átalakításakor minden apró részletre figyelünk, hogy a végeredmény egy egységes stílust mutasson.  A burkolat, a fal, a bútorok színe, mindezek egységesen alkotják a helység harmóniáját. éppen ezért mikor eljutunk oda, hogy a radiátort is kiválasszuk, fontos, hogy ne egy otromba vagy jelentéktelen darabot tegyünk be a helységbe.

Miben más egy design radiátor?

A 21. században egy radiátor már nem pusztán csak a fűtésért felel, hanem a megjelenés funkcióját is ellátja. A stílusos és formabontó radiátorok nemcsak dekorelemként, hanem multifunkcionális tárgyként is szolgálnak, mellyel egyedivé és személyessé válhat a belső tér. A Lazzarini design radiátorok az olasz stílus és minőség ötvözetében egy olyan forma és színvilágot mutatnak be, mely mára mindenki számára elérhető közelségbe került.

Nyújthat-e egy design radiátor minőséget?

Igen. A Lazzarini design radiátorok szigorú minőséggyártási rendszerrel gyártják. A legmodernebb gyártási technikák átlagon felüli termékminőséget biztosítanak. Továbbá a Lazzarini folyamatosan törekszik az energiahatékonyság javítására, az anyagok újra hasznosítására és a hulladékok csökkentésére.

Miért érdemes megbízni a Lazzarini márkában?

A Lazzarni céget 2004-ben alapították, mely ekkorra a radiátorok gyártásban több éves tapasztalattal rendelkezett. Dinamizmus és szenvedély kombinációja, mely a kreatív innováció és a termelési folyamatok tökéletesítésé következtében sikerre vitte a Lazzarini nevét. 2007-re Európa egyik legnagyobb és legmodernebb design radiátor gyárává vált. Mára már 20 országban működik azzal a céllal, hogy termékeiket elégedett végfelhasználókhoz juttassa el.

[Best_Wordpress_Gallery id=”30″ gal_title=”minta galéria”]

Close